Accessibilitat

Declaració d’Accessibilitat / Desembre de 2021

General

dissenyweb s’esforça per garantir que els seus serveis siguin accessibles a les persones amb discapacitat. dissenyweb vol garantir que el seu lloc web sigui més fàcil d’utilitzar i sigui més accessible per a les persones amb discapacitat. Les eines que s’utilitzen són gratuïtes i per aquest motiu també són limitades.

Accessibilitat a dissenyweb

dissenyweb posa a disposició el widget d’accessibilitat ‘UserWay’ que funciona amb un servidor d’accessibilitat dedicat. El programari permet a dissenyweb millorar el seu compliment de les Directrius d’accessibilitat al contingut web (WCAG 2.1).

Activant el menú d’Accessibilitat

El menú d’accessibilitat de dissenyweb es pot activar prement la tecla de tabulació quan es carrega la pàgina per primer cop o bé fent clic a la icona del menú d’accessibilitat que apareix a la pàgina. Després d’activar el menú d’accessibilitat, espereu un moment perquè el menú d’accessibilitat es carregui completament.

Exempció de responsabilitat

dissenyweb continua els seus esforços per millorar constantment l’accessibilitat del seu lloc i serveis, creient que és la nostra obligació moral col·lectiva permetre un ús sense problemes, accessible i sense obstacles també per a aquelles persones amb discapacitat.

En un esforç continu per millorar i solucionar els problemes d’accessibilitat, també escanejem regularment dissenyweb amb UserWay (https://UserWay.org/scanner) per identificar i corregir totes les possibles barreres d’accessibilitat del nostre lloc.

Tots els nostres esforços per crear totes les pàgines i continguts accessibles

Per aconseguir que dissenyweb sigui totalment accessible, és possible que alguns continguts encara no estiguin totalment adaptats als estàndards d’accessibilitat més estrictes. Això pot ser el resultat de no haver trobat ni identificat la solució tecnològica més adequada.

Aquí per vosaltres

Si teniu dificultats amb qualsevol contingut de dissenyweb o necessiteu ajuda amb qualsevol part del nostre lloc, poseu-vos en contacte amb nosaltres durant l’horari comercial normal i estarem encantats d’ajudar-vos.

Contacteu-nos

Si voleu informar d’un problema d’accessibilitat, teniu alguna pregunta o necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb nosaltres de la manera següent:

Email: info@dissenyweb.eu


Legal notices:

Privacy policy 
Cookies policy
Terms & conditions
Accessibility 

Disseny i Gestió de WebSites
Contact:
  • Email: info@dissenyweb.eu
  • L'Hospitalet de Llobregat
  • Barcelona
Social Media

    2.024 © dissenyweb.eu
    dissenyweb.eu is open to collaborate in design and management of personal or professional websites projects.